Підтримати нас

Херсонську молодь запрошують у віртуальну подорож, що допоможе обрати майбутню професію

Автор статті
21 травня 2020 10:00
770
Поширити:

Старшокласників, які обирають майбутній фах, запрошують на “Глобальні чаювання” зі студентами престижних вишів та представницями новітніх професій із Європи і США. Щоб почаювати доведеться вирушити у віртуальну мандрівку.

Влаштовують “Глобальні чаювання” активісти Молодіжної організації “СТАН”. У такий спосіб вони хочуть допомогти молоді визначитися з освітньою траєкторією та більш свідомо планувати майбутнє.

Подорож відбуватиметься за  методикою тревел-блогерки Джекі Кенні. Франківську молодь запрошують відвідати гугл-вулиці Європи та Сполучених штатів Америки. У Будапешті, Варшаві, Ґолдені та Денвері на них чекатимуть місцеві активістки та студенти з України.

22 травня  о 19:00 українські студенти Центрально- Європейського та Варшавського університетів розповідатимуть про навчання за кордоном. Тереза Бороденчик та Денис Козлов дадуть відповідь на питання: як вступити, чи важко призвичаїтись до життя в іншій країні, які непередбачені труднощі можуть виникнути.

9 червня о 19:00 активістки із США розкажуть, як обрати не нудну роботу, що співпадатиме з життєвим покликанням. Своїм досвідом ділитимуться волонтерка Корпусу Миру Кейті Бюллер та директорка мистецької ініціативи для біженців у Денвері (Колорадо) Ханна МакМіллен. Мова спілкування англійська.

Усі “Глобальні чаювання” відбуватимуться на онлайн-платформі Zoom. Участь безкоштовна. Одна людина може долучатися до двох подій. Зареєструватись можна за посиланням:https://cutt.ly/oymWtRD .

Глобальні чаювання є частиною марафону “В одному човні”, який реалізує Молодіжна організація “СТАН” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ