Підтримати нас

Херсонець в Серії А. Віктор Коваленко нарешті повернувся

Автор статті
16 грудня 2021 06:38
1,041
Поширити:

У лютому 2021 року півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України з футболу Віктор Коваленко перебрався до Серії А, до лав "Аталанти" з Бергамо. І - надовго зник з поля зору. Мабуть, багато вболівальників вже почали забувати про такого футболіста.

Але ж Віктор - єдиний херсонець, який грає в європейському топ-чемпіонаті!

Хай там як, кар'єра Коваленка в Аталанті не задалася. Майже за цілий рік йому довірили лише один раз з'явитися на полі. Нічим особливим Коваленко у цьому матчі не відзначився і знову надовго сів на лаву запасних.

Втім, херсонець уже цього літа отримав новий шанс заявити про себе. Він перейшов до команди "Спеція" на правах оренди. З того часу Коваленко зіграв за свою нову дружину сім матчів, а у грі проти "Салернітани" віддав гольову передачу і забив, нарешті, свій перший гол в італійському чемпіонаті.

"Спеція" - команда скромна: після 17 турів у Серії А вона йде лише на 17-му місці, перебуваючи зовсім поряд із зоною вильоту. Тим вищою є мотивація для Віктора Коваленка, який може допомогти своїй новій команді та з'являється у стартовому складі регулярно. В останній грі в Римі проти "Роми" Коваленко знову вийшов у "старті", але, на жаль, "Спеція" програла з рахунком 0:2. Проте херсонець був досить помітний на полі, відзначився кількома гострими пасами, і цілком можливо, що його вдала гра допоможе йому повернути місце у складі національної збірної.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ