Підтримати нас

Де на Херсонщині можна сховатися від холоду

Автор статті
26 січня 2022 13:02
893
Поширити:

У зв'язку з низькими температурами, Херсонське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій нагадує, що майже в усіх громадах працюють пункти обігріву. 

На території Бериславського району визначено 45 місць. 

У Милівській, Новорайській, Тягинській  територіальних громадах це  амбулаторії загальної практики – сімейної медицини та фельдшерські пункти. Так само - у Бериславській ТГ, але можна обігрітися також у приміщенні місцевого комунального закладу “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). У Борозенській ТГ - це лікарня та адмінбудівлі на території сіл. На території інших громад району пунктами обігріву визначено приміщення старостатів та адміністрацій. 

На території Генічеського району - 30 приміщень. 

Найбільше - у Новотроїцькій ТГ. Там можна врятуватися від переохолодження в місцевому територіальному центрі соціального обслуговування, у центрі інтегрованої соціальної служби та в  будівлях 18 старостатів. 

У Нижньосірогозькій ТГ пунктами обігріву також визначено територіальний центр соціального обслуговування  та приміщення 7 старостатів.

Іванівська громада надає такі послуги лише в місцевій лікарні, а Генічеська - у районному будинку культури.

На території  Каховського району - 46 пунктів. Переважно це теж приміщення лікарень, амбулаторій, ФАПів, адміністрацій, старостатів. Але, крім того, - клуби та будинки культури сіл Антонівка, Дубівка,  Костянтинівка,  Червона Поляна, Чаплинські селищний будинок творчості дітей та юнацтва, Центр соціальних послуг, Територіальний центр соціального обслуговування.

Скадовський район - 20 пунктів обігріву в будівлях адміністрацій, старостатів та закладів охорони здоров'я.

На території Херсонського району - 43. Безпосередньо у Херсоні значаться два місця обігріву: стаціонарний, за адресою просп. Адмірала Сенявіна, 128, - це Церква Сорока мучеників Севастійских; та мобільний (намет) - біля Церкви Христа Спасителя на просп. Св. Кирила та Мефодія, 16а.

Інші громади району, крім Дар’ївської, готові зігрівати людей в адмінбудівлях, старостатах, клубах та навіть бібліотеках. А Дар'ївська громада жодного місця обігріву не визначила. 

Повний перелік пунктів обігріву в області та адреси їх розташування можна подивитися тут.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ