Підтримати нас

ЧАЕС в 2020 році утилізує небезпечні відходи за одну копійку

Автор статті
21 січня 2020 10:30
774
Поширити:

ДСП «Чорнобильська АЕС» 20 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Центр управління відходами» про послуги з утилізації відпрацьованих товарно-матеріальних цінностей на 1 коп.

Про це повідомляється у системі «Прозорро», пишуть Наші гроші.

Протягом 2020 року компанія повинна утилізувати до 8 400 кг акумуляторів, 8 250 шт. люмінесцентних ламп, 7 500 кг автомобільних шин і 100 шт. комп’ютерних моніторів.

Договір містить пункт, яким виконавець «підтверджує, що вартість послуг економічно обґрунтована, розрахована за звичайними цінами та нормами витрат ресурсів» тощо.

На торги з очікуваною вартістю 56 тис грн. прийшло три компанії: вищезгаданий «Центр управління відходами» із ціною 1 коп., київське ТОВ «Укрекосервіс» Максима Ігнатенка із ціною 53 тис грн. і вінницьке ТОВ «Вінекоресурс» Руслана Кабака із ціною 50 тис грн.

Під час аукціону останні два учасники знизили ціни лише до 47 тис грн., тому програли найдешевшому переможцю. Отже, формальна економія виявилась стовідсотковою.

Столичний «Центр управління відходами» киянина Олександра Возного має ліцензію на поводження з небезпечними відходами, а саме на збирання, зберігання, оброблення та утилізацію відходів з умістом ртуті, акумуляторів, електроніки тощо. Також у фірми є власна техніка та ліцензія на внутрішні перевезення небезпечних вантажів і відходів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ