Підтримати нас

Жителі Чорнобаївки відзначили день народження рідного села

Автор статті
30 вересня 2018 14:50
729
Поширити:

 У суботу, 29 вересня, по-осінньому похмуре небо над Чорнобаївкою  було розфарбоване в райдужні кольори святкових салютів.  Чорнобаївка відзначала день народження - 236 років від дня заснування.  І хоча дата не ювілейна, свято відбулося на доволі високому рівні – пишно і з розмахом.

Організатори врахували інтереси своїх односельців усіх вікових категорій. Для юних любителів народної самодіяльності був проведений музичний флеш-моб, зріле покоління змогло насолодитися голосами учасників регіонального пісенного фестивалю.

Отримали свою порцію позитивних емоцій і шанувальники спорту, які спостерігали за футбольними баталіями. Любителів бенкетів на свіжому повітрі порадував  щедрий ярмарок  із солодощами, шашликами та різноманітними напоями.

Словом, навіть найзатятіші штатні критики на цей раз не знайшли, до чого причепитися: на центральній площі зібралася рекордна кількість людей, бійок і штовханини не було, туалети працювали, урни для сміття стояли. А те, що не всі жителі села вміють поводитися цивілізовано і користуватися тими ж урнами і туалетами, питання, звісно, аж ніяк не до організаторів.

«Я  горда  за своє село, - розповідає школярка Олександра. - Скрізь чисто і гарно, люди радісні та усміхнені, гарні пісні, багатий ярмарок. Свято вдалося!"

«Дуже сподобався ярмарок, - розповідає жителька села Катерина. - Уся сім'я залишилася задоволена: чоловік - пивом і футболом, діти - солодощами та атракціонами ».

 А ось гостю Чорнобаївки Андрію дуже сподобався виступ самодіяльних колективів: «Я навіть уявити не міг, що в одному херсонському селі може бути стільки талановитих і самобутніх виконавців ".

Захоплені відгуки в цей день звучали з вуст юних чорнобаївців, які оваціями зустрічали спеціального гостя свята - актора, автора розважальних шоу і телепроектів Гаріка Бірча, відомого під творчим псевдонімом Віталька.  Більше двох годин глядачі не відпускали його зі сцени.  Дітвора витанцьовувала під пустотливі пісні Вітальки, молоді мами робили з ним селфі.  Сам же актор був зачарований такою увагою сільської публіки: «Дуже приємно виступати для таких відкритих і щирий людей. Це чудово, що у нас є такі села, де дзвінко сміються діти і вміють  дружно від душі веселитися!  З днем ​​народження, Чорнобаївко»!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ