Підтримати нас

Журналіст від Бога

23 лютого 2017 13:00
630
Поширити:

У вівторок, 21 лютого, відсвяткував 75-річний ювілей відомий херсонський журналіст, талановита і добропорядна людина Григорій Григорович Кривець.

Він народився   на Чернігівщині, в с. Оленівка Борзнянського району. Батько, Григорій Йосипович, столяр, загинув на фронті, мати Ганна Федорівна була сільською вчителькою. Григорій Кривець встиг за час нелегкого трудового життя “перехрестити” всю Україну, вчитися і працювати на Львівщині, Луганщині, Херсонщині. Найбагатший на враження період життя   – це робота  фельдшером-акушером у селах Львівщини після закінчення Ніжинського медучилища. Григорій Григорович ще молодою людиною прийняв більше 100 пологів.

У 1968 році він закінчив факультет журналістики Львівського  університету і  працював у Луганську, в газеті “Молодогвардієць”, газеті “Наддніпрянська правда”.

Ми подружилися під час роботи Григорія Григоровича головним редактором обласної молодіжної газети “Ленінський прапор”. Потім знову була робота в “Наддніпрянці”, собкором “Укрінформу”, РАТАУ.

У душі Григорій Григорович – назавжди той “пан доктор”, що був рятівником і помічником для простих людей. Зі студентської лави він поет зі смаком. Журналіст від Бога, розкрив свій талант і редактора, і наставника молодих журналістів. Відшліфував свою майстерність під час роботи в інформагентстві, де кожне слово на вагу золота.

Григорій Григорович Кривець –  скромна, порядна людина, завзятий рибалка і добрий друг. Він не обіймає зараз ніяких посад, не носить почесних звань. Та зважаючи на його особистість, його професіоналізм, його душу, як зараз кажуть, на його бекграунд, Григорій Григорович Кривець уособлює нашу регіональну еліту, він один із найцінніших і найцікавіших людей нашого краю.

Вітаю Вас, дорогий Григорію Григоровичу! Бажаю здоров'я, довгих років життя, творчого натхнення!

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів