Підтримати нас

Збитків на 15 тисяч гривень: кримінальна хроніка Херсонщини

22 квітня 2019 04:37
177
Поширити:

У неділю, 21 квітня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 509 заяв і повідомлень, серед яких 67 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 2 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 198 адміністративних протоколів,  з них 6 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Білозерський відділ поліції надійшло повідомлення від 25-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий скоїв крадіжку його мобільного телефона. Сума збитку 7000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 55-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в його квартиру, звідки викрала 5000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 26-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в його автомобіль «ВАЗ 2101», звідки викрала його особисті речі. Сума збитку 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ