Підтримати нас

Збройні сили знищили склад із боєкомплектом окупантів у Білогірці

Vgoru
18 серпня 2022 05:54
681
Поширити:

Минулої доби українські захисники висадили в повітря склад постачання боєкомплекту на півночі Херсонщини. Про це стало відомо з публікації на фейсбук-сторінці оперативного командування “Південь”.

Також у дописі йдеться про кількість знищеної техніки та особовий склад окупантів. Загалом за добу ворог втратив 29 людей, самохідну гармату 203-го калібру «Піон» та 5 одиниць броньованої та автомобільної техніки. Остаточні втрати ворога уточнюються.

При цьому, окупанти намагалися тишком-нишком захопити спостережний пункт захисників України. Для цього вони залучили мотострілецький взвод, підтримавши його ракетними системами залпового вогню. Наші воїни дали гідну відсіч росіянам, вони зупинились та відступили.

Також загарбники намагались атакувати лінію зіткнення авіацією, проте безрезультатно. Натомість українські літаки тричі вражали зосередження ворожої сили, озброєння й техніки в районі Нововознесенського та Олександрівки.

Крім цього, війська рф намагались застосувати 2 протирадіолокаційні ракети для знищення нашої системи протиповітряної оборони. Проте успіху не мали. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів