Підтримати нас

Завдали шкоди на понад мільйон гривень: у Херсоні затримали крадіїв

Vgoru
Автор статті
11 лютого 2023 11:36
919
Поширити:

Троє херсонців у мікрорайоні Корабел упродовж кількох місяців вирізали кабелі у підземних люках. Мідь випалювали на березі річки та продавали на «чорному ринку». Повідомляє поліція Херсонської області.

“Підозрювані були затримані під час чергової спроби крадіжки. У них вилучили знаряддя злочину та шматки дротів”, – йдеться в повідомленні.

Особи фігурантів встановлені. Це троє херсонців: 37-річна жінка та двоє чоловіків віком 40 та 35 років. Усі раніше неодноразово судимі за майнові злочини. Нині їх перевіряють на причетність до скоєння крадіжок із пошкоджених і покинутих помешкань громадян.

У ході розслідування поліціянти встановили, що за час повномасштабного вторгнення армії рф на територію України зловмисники встигли вирізати та продати більш як 5 кілометрів мідного кабелю. Нині правоохоронці вилучили із незаконного обігу понад 1 тонну міді.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану» Кримінального кодексу України.

Головному фігуранту судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а жінці домашній арешт.

Раніше ми повідомляли, що херсонцям на покупку продуктів у супермаркетах роздадуть сертифікати.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ