Підтримати нас

Затишна, спекотна, херсонська атмосфера: у Києві відбудеться благодійний концерт херсонських музикантів

Автор статті
17 січня 2024 16:09
1,777
Поширити:

21 січня в Києві відбудеться благодійний концерт херсонських музикантів. Упродовж концерту триватиме благодійний аукціон артефактів та раритетів із Херсона. Гроші планують передати херсонським волонтерам та херсонським військовим.

Про це йдеться на сторінці події. 

Організатор концерту музикант Макс Тавричеський розповів Медіаплатформі “Вгору”, що виступатимуть виконавці покоління 90-х, 2000-х, які робили свої перші кроки в Херсоні, вчилися грати там музику.

За його словами, музиканти регулярно збирають гроші на благодійність. Однак, зараз усі вирішили зібратися разом і привернути увагу до рідного міста.

Гроші від концерту й аукціону планують передати херсонським волонтерам, які опікуються літніми людьми, людьми з інвалідністю, дітьми, переселенцями.  

“Вони на постійній основі розвозять їм гігієнічні, продуктові набори. Звісно, що це невеликі гроші, але ж на пальне потрібно. Тобто ми хочемо з цього збору їх хоча б мінімально підтримати”, – розповідає організатор. 

Гроші від основного збору, говорить Макс Тавричеський, передадуть херсонському підрозділу, який зараз перебуває на Донеччині. Військовим потрібен новий джип. 

Музикант розповідає, що це буде єдиний такий концерт, оскільки люди психологічно втомилися від постійних зборів, та знову зібрати виконавців у такому складі буде важко.

“Нам головне побачити в залі не тільки херсонців, яких дуже багато в Києві, але й людей з інших регіонів. Сподіваюся, ми створимо затишну, спекотну, херсонську атмосферу. Можливо, у нас вийде передати людям якусь частинку Херсона, дати їм невеличке проміння надії”, – сподівається організатор.

Раніше в інтерв’ю Медіаплатформі “Вгору” волонтерка Анастасія Рибальченко розповідала, що волонтери стають нецікавими, а донати зменшуються, тому що люди втомилися від війни. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ