Підтримати нас

За травень поліціянти Херсонщини вилучили незаконних цигарок і алкоголю на суму понад 500 тисяч гривень

Vgoru
Автор статті
05 червня 2023 14:32
434
Поширити:

Упродовж травня поліціянти Херсонської області вилучили понад 5 тисяч пачок цигарок без акцизних марок на суму 362 тисячі гривень та понад 2 тисячі літрів необлікованого алкоголю на суму 163 тисячі гривень. Вони виявили 145 адміністративних правопорушень у сфері нелегального обігу підакцизної продукції.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

Як ідеться в дописі, поліціянти склали 17 протоколів за ч. 2 ст. 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі алкоголем, тютюном, електронними сигаретами та рідинами для них, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння», з яких 12 матеріалів – за торгівлю алкогольними напоями в заборонений час доби.

Поліція встановлює людей, причетних до незаконного виробництва спирту, алкоголю, тютюну й палива, тобто які не отримали дозвільної документації на це. А також тих, хто незаконно зберігає, продає або транспортує ці вироби. Ведеться боротьба зі стихійною нелегальною торгівлею алкоголю та тютюну на ринках, через роздрібні мережі в магазинах, кіосках, пересувних об’єктах торгівлі.

Нагадаємо, учора, 4 червня, на правобережжі Херсонщини пройшли богослужіння з нагоди святкування Святої Трійці. Публічну безпеку та порядок у місцях проведення богослужінь забезпечували 137 поліціянтів. Грубих порушень публічної безпеки та порядку не допустили.

Також поліція та рятувальники Херсонської області почали перевірку захисних споруд та укриттів. Насамперед перевіряли їхню доступність та готовність для використання.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ