Підтримати нас

За минулу добу в Херсонській області на пожежах загинуло чотири людини

18 листопада 2018 11:32
196
Поширити:

У суботу, 17 листопада, на пожежах у різних районах Херсонщини під час пожеж виявлено четверо загиблих. О 07:05 до 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Бериславського району поступив виклик про пожежу у с. Тягінка по вул. Бериславська. По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що горять дах та кімната житлового будинку. Під час ліквідації наслідків надзвичайної події рятувальники виявили тіла чоловіка (1960р.н.) та жінки (1953р.н.). Загальна площа пожежі склала 18 кв. м. Причина пожежі та збиток встановлюється.

Вже о 15:25 бериславським рятувальникам довелось виїжджати до с. Червоний Маяк. Там вул. Франка сталася пожежа у житловому будинку, де горіли ліжко та постільні речі. Пожежу було ліквідовано до прибуття підрозділу. На місці події виявлено труп чоловіка 1974 р.н. Причина пожежі та збиток встановлюється.

Того ж дня о 19:42 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що в с. Чаплинка по вул. Попова, горить житловий будинок. На гасіння пожежі виїхав черговий караул. По прибуттю на місце події було з’ясовано, що горять домашні речі у кімнаті  житлового будинку. За 20 хвилин пожежу було повністю ліквідовано. У кімнаті знайдено тіло чоловіка 1975 р.н. Причина пожежі та збиток встановлюється.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів