Підтримати нас

За минулу добу поліція зафіксувала 11 воєнних злочинів на Херсонщині

Vgoru
26 липня 2022 13:21
1,411
Поширити:

Серед злочинів переважають викрадення людей та автотранспорту, знищення 13 гектарів лісу та 20 гектарів пшениці через обстріли реактивними системами залпового вогню.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

У Херсоні працівниця дитячого садочку почала співпрацювати з росіянами. Вона очолила окупаційне “управління освіти”. У Голій Пристані 32-річна жінка співпрацює з окупаційною владою та обійняла посаду працівника так званої “громадської приймальні військово-цивільної адміністрації міста”.  

У районі села Нові Олешки Горностаївської громади через воєнні дії сталася пожежа, яка знищила 13 гектарів соснового лісу. За селом Чорнянка Таврійської громади загорілося 20 гектарів посівів пшениці. 

Через обстріл ворожої артилерії загорівся гараж та господарчі приміщення в Нововоронцовці. Згорів автомобіль “ВАЗ-2107”. 

До Криворізької лікарні доставили 48-річного чоловіка та 46-річну жінку, які були поранені через воєнні дії в селі Іванівка Бериславського району. Також до медичної установи привезли 61-річного жителя Херсонщини, у якого діагностували переломи та поранення черевної порожнини. 

У Чорнобаївці військові рф викрали 51-річного чоловіка, місцеперебування якого наразі невідоме. 

У селі Новодмитрівка Бериславського району російські військові вкрали автомобіль “Nissan Navara”. 

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за статтею “Колабораційна діяльність” та за статтею “Порушення законів та звичаїв війни” Кримінального кодексу України. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів