Підтримати нас

За курортний сервіс «24 години» - штраф 51000 гривень

14 серпня 2017 10:27
208
Поширити:

 На цей раз курортні фактичні перевірки платників податків щодо проведення розрахункових операцій та касових операцій, наявності ліцензій, свідоцтв для здійснення підприємницької діяльності тривали на Арбатській стрілці нашої області. Тут теж є свої «рекордсмени»…

Так, приватний підприємець - господар магазина «24 години», розташованого у с. Стрілковому Генічеського району, просто «не знав» вимоги діючого податкового законодавства та «зібрав» всі можливі порушення. Це і реалізація алкогольних напоїв за цінами нижчими від мінімально затверджених,  не оприбутковував готівкові кошти через касовий апарат та взагалі не видавав касові чеки. А головне, що привернуло увагу працівників відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту ГУ ДФС у Херсонській області, нереально низькі виторги, проведені через РРО. Аж -  по 100 гривень в день!

За встановлені суттєві порушення в сфері готівкового обігу та обігу підакцизних товарів до бізнесмена - порушника застосовано 51 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій. Перевірки тривають.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів