Підтримати нас

З окупованого Криму з порушеннями прямували 13 іноземців та пропонували хабар

22 травня 2017 05:24
229
Поширити:

Прикордонники Бердянського загону, які несуть службу у контрольному пункті "Чонгар", за порушення законодавства України не пропустили через адмінмежу із ТОТ АР Крим  чергову групу іноземців.

12 громадян Узбекистану та один громадянин Таджикистану прямували з окупованого півострову у пішому порядку . Під час прикордонного контролю військовослужбовці встановили, що всі іноземці на територію окупованого Криму потрапили через пункт пропуску «Крим», функціонування якого тимчасово призупинено та у них відсутні спецдозволи.

Аби  «уникнення проблем» під час перетину адмінмежі із ТОТ АР Крим, один із іноземців запропонував прикордоннику неправомірну грошову винагороду у розмірі 6500 російських рублів за всю «делегацію».  На таку пропозицію порушник отримав категоричну відмову.

Прикордонники громадян на територію материкової України не впустили та заборонили їм відвідувати Україну протягом 3-х років.

За фактом дачі хабаря військовослужбовці направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Прес – служба Бердянського прикордонного загону

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів