Підтримати нас

Євген Рищук просив «якось покарати Катерину Гандзюк» – Левін

27 березня 2019 08:09
730
Поширити:

Заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук звертався до підозрюваного в убивстві Катерини Гандзюк з проханням «якось покарати» активістку та обіцяв заплатити за це.

Про це йдеться у відео, яке є в розпорядженні Слідства.Інфо.

«До мене одного разу звернувся Рищук, це власник кінного клубу, — розповідає Олексій Левін співрозмовнику на відео. — Це було в кінному клубі, я там відпочивав. Він приїхав і каже: «У мене є до тебе делікатна справа. Є така Катерина Гандзюк, треба її якось покарати — облити фекаліями чи щось таке. Я готовий за це добре заплатити». Я сказав, що цією темою не займаюся та спитав, який його інтерес. Він каже: «Мені треба розвиватися, вона мені заважає, скрізь пхає свого носа».

Під час розмови Олексій Левін також зауважив, що не думає, що Рищук причетний до облиття кислотою, але в тому, що Гандзюк заважала Рищуку, впевнений на сто відсотків.

У розмові зі Слідством.Інфо Євген Рищук заперечив сам факт знайомства з Олексієм Левіним (колишнє прізвище Москаленко). Він запевняє, що такої зустрічі не було.

Кінний клуб, про який каже Левін, це, ймовірно, клуб «Гран Прі», розташований в Олешківському районі поблизу Херсона. Ним дійсно володіє Євген Рищук.

Олексій Левін фігурує у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк як підозрюваний. Однак ще в серпні він залишив Україну та перебуває за кордоном. За версією офіційного слідства, Олексій Левін пов’язує виконавців нападу на Гандзюк з імовірним замовником Владиславом Мангером. На сьогодні слідчі все ще не допитали Левіна.

Журналістам Слідства.Інфо вдалося поспілкуватися з Левіним телефоном. Він сказав, що жодного стосунку до нападу на Гандзюк не має. Інтерв’ю з Олексієм Левіним опубліковане у фільмі «Гандзюк: системне вбивство», спецпоказ якого відбудеться в Херсоні  28 березня.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів