Підтримати нас

Як у Херсоні активістів знайомили. ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
Автор статті
06 вересня 2017 05:56
611
Поширити:

Смузі-паті для херсонських громадських і активістів пройшло в креативному просторі «Urban CAD».

Провела захід громадська організація «Дивовижні». Як розповіла представник організації Ганна Бобино, мета заходу - створити платформу для спілкування між активістами:

«Нерідко громадські організації та окремі активісти сприймають один одного як конкурентів, хоча займаються схожою діяльністю, і спільно могли б домогтися значно більшого. Тому ми і вирішили запросити таких людей для спілкування в неформальній обстановці».

У цьому заході взяли участь не тільки херсонські активісти, а й громадські діячі з інших міст України.

«Ми поспілкувалися, обмінялися контактами у соцмережах. Впевнений, це буде дуже корисно», - поділився враженнями від заходу керівник культурного центру Kherson ArtHub Леонід Єжуров.

На думку виконавчого директора громадської організації «Нова генерація» Оксани Глєбушкіної, такі заходи сприяють поліпшенню ситуації загалом в українському громадянському суспільстві, тому що нерідко таке неформальне спілкування з часом переростає у спільну роботу, сприяє взаємодопомозі у скрутних ситуаціях.

На смузі-паті був анонсований фестиваль «uCRAZYans», який організація «Дивовижні» проводить в регіонах України. У Херсоні фестиваль, що проводиться в форматі громадянської платформи, запланований на 16 і 17 вересня. У ньому візьмуть участь і місцеві активісти, і представники інших регіонів України.

${gallery:0a2848f5764657a28d69adabba8e41e3}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ