Підтримати нас

Як на Херсонщині займаються карате. Відео

Автор статті
20 листопада 2018 03:01
923
Поширити:

В селищі Брилівка пройшли навчально-тренувальні збори з Кіокушин карате, під керівництвом сенсея Ігоря Доценка.

Каратисти зібрались не тільки покращити свої навички, а й здати екзамени на вищі ранги (пояси). У дводенних зборах прийняли участь 35 спортсменів з с. Великі Копані, с. Виноградове та смт Брилівка.

У Брилівці своїх вихованців представляв семпай Юрій Кравчук, а з с. Виноградове  та с. В. Копані зі своїми вихованцями приїхали семпай Олександр Безносено і семпай Сергій Харченко.

В перший день відбулося два тренування з кіхону (базова техніка).

- Я з дитинства займаюсь Кіокушин карате, маю досвід, високі знання… Але сьогоднішні тренування просто відкрили мені очі на речі, які я думав, що знаю. Це дивовижно. Сенсей майстер своєї справи,  - поділився враженнями тренер Олександр Безносенко.

Сенсей Ігор Доценко однин з кращих спеціалістів з кіокушин карате, є старшим тренером молодіжної збірної України та діючий чемпіон Європи в розділі «ката».

Після виснажливих тренувань першого дня, на учасників чекали ще більші випробування. На другий день зборів спортсмени мали пройти атестацію своїх знань та бойових навичок у спарингах. Тож бажаючі отримати вищі пояси та пройшли екзамени на кіхон (базова техніка), куміте (спаринги) та показати свою фізичну витривалість.

Як результат 15 учасників змогли довести свої вміння та навички і отримати сертифікати про успішно складений екзамен.

На завершення сенсей Ігор Доценко побажав усім спортивних досягнень:

- Можливо в декого з вас щось поки не виходить і десь не вистачає вмінь. Не варто розчаровуватись, продовжуйте займатись та відточувати свою майстерність. І зовсім скоро ви побачите, як ваша наполегливість приведе вас до перемог.

${gallery:b7337aab9f4478bb19ee85e0aa7faeb6}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ