Підтримати нас

Як минула кримінальна доба на Херсонщині

19 червня 2020 08:29
204
Поширити:

За минулу добу в області зафіксовано 93 кримінальні події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Переважно люди зверталися до поліції з приводу крадіжок. У мешканки Херсона шахраї обманом забрали 500 доларів США та 1000 гривень, а в жителя Голопристанського району вкрали телефон.

Також почастішали виклики про домашнє насильство над дітьми. Зокрема, 18 червня на гарячу лінію поліції “102” зателефонували двоє сестер. Дівчата 13 та 18 років розповіли, що батько вигнав їх з дому. Поліція швидко виїхала до цієї родини.

Крім того, дівчата додали, що батько пиячить та постійно знущається з них, а мати їх зовсім не захищає.

Поліцейські опитали й батька. Чоловік поводився агресивно. Однак пояснив, що доньки “самі винні”. Він вирішив відмовитися від них та вигнав, бо вони постійно крадуть гроші й приходять додому пізнього вечора.

За знущання з дітей на батька склали адміністративний протокол. Старшу дочку привезли до Кризового центру для постраждалих від домашнього насильства. Доля меншої дівчинки поки вирішується.

Загалом за останню добу підрозділи поліції області отримали 662 звернення від громадян. Також патрульні склали 142 протоколи на водіїв-порушників Правил дорожнього руху, сім з яких на людей, що перебували в нетверезому стані. Крім цього, сталася одна дорожньо-транспортна пригода, травмувалася одна людина.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ