Підтримати нас

Як минула доба на Херсонщині: хроніка поліції

03 червня 2020 07:57
423
Поширити:

За інформацією відділу комунікації поліції Херсонської області, за минулу добу до підрозділів Національної поліції надійшли 622 заяви і повідомлення.

На щастя, внаслідок ДТП не постраждала жодна людина, але за порушення Правил дорожнього руху поліцейські склали 130 протоколів, з яких 18 на водіїв за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Турботливий онук

У Скадовському районі до поліції звернувся 85-річний чоловік. Він розповів що з його будинку викрали 10 тисяч гривень.

Поліція виявила, що у іншій частині будинку проживає 33-річний онук потерпілого. У день зникнення грошей він пиячив з друзями, а коли гроші на алкоголь закінчилися, вирішив обікрасти дідуся. Зловмисник знав, що діда немає вдома, вибив двері в будинку та забрав усі заощадження.

Коли прибула поліція, компанія все ще пиячила. Частину грошей поліцейські знайшли та вилучили, а решту онук встиг витратити на алкоголь.  За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі до 6 років.

Банківські аферисти

На Херсонщині продовжують орудувати банківські шахраї. Так, 53-річний житель Антонівки повідомив,  що вранці йому зателефонував невідомий чоловік і представився працівником банку. Він повідомив, що картка чоловіка заблокована, обманом довідався реквізити, після чого з неї зникли 24 тисячі гривень. За цим фактом проводиться перевірка.

Нічого святого

Вчора, о пів на четверту ночі, в чергову частину Херсонського відділу поліції звернувся черговий інспектор управління поліції охорони. Він повідомив про спрацювання сигналізації в одному з приміщень, що належать храму по вул. Пугачова, але розташоване окремо від огородженої території.

Поліція з’ясувала, що зловмисник розбив вікно та викрав мобільний телефон. Також на підлозі був підготовлений для виносу ноутбук та будівельний фен, але злодій чомусь вирішив їх не брати.

Близько 6-ї години ранку в районі площі Перемоги оперативники помітили 46-річного чоловіка, який фігурує у справі про крадіжки будівельних матеріалів. Під час спілкування чоловік помітно нервував і під час поверхневого огляду поліцейські виявили в кишені його куртки вкрадений телефон. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу. Чоловікові може загрожувати 6 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ