Підтримати нас

Як минула доба Херсонщині

08 січня 2018 07:28
217
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 549 заяв і повідомлень, серед яких 97 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 73 протоколи, з них 2 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення 30-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в його будинок, звідки скоїла крадіжку грошей в сумі 6800 грн. Поліція встановлює усі обставини події. Проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції надійшла заява 66-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, невідомі особи з двору його будинку скоїли крадіжку велосипеда. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новотроїцького відділення поліції звернулась 41-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вночі невідомий проник до магазину, звідки викрав продукти харчування. За скоєння даного злочину обґрунтовано підозрюється 31-річний безробітний.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів