Підтримати нас

Херсонська ОВА повідомила, що на купівлю службових автомобілів витратила понад 2 млн гривень

Вгору
Автор статті
10 лютого 2024 16:04
483
Поширити:
Ілюстративне фото

Херсонська ОВА витратила мільйон 300 тисяч гривень коштів платників податків на придбання двох службових автомобілів для Херсонської громади та одного авто за 800 тисяч гривень для Олешківської.

Про це під час брифінгу повідомила керівниця апарату Херсонської ОВА Тетяна Козирська.

Козирська розповіла, що управління капітального будівництва Херсонської міськради закупило два легкові автомобілі за мільйон 300 тисяч гривень безпосередньо для Херсонської громади.

За її словами автівки використовують для роботи комісій з обстеження пошкодженого та зруйнованого майна населення.

Автомобілі придбали, бо управління не мало власних для виїзної роботи комісій, раніше фахівці користувались волонтерськими авто. За словами Тетяни Козирської – це старі машини, які часто виходили з ладу і не могли їздити бездоріжжям.

Козирська повідомила, що Олешківська громада також придбала авто за 800 тисяч гривень.

Зараз усі автівки використовуються для роботи комісій з обстеження пошкодженого та зруйнованого майна та доставлення гуманітарної допомоги.

  • За сприяння благодійного фонду "Небо України" та координаційної й інформаційної підтримки благодійного фонду "За Херсонщину" в селищі Калинівське Бериславського району встановили водонапірну башту.
  • Нова спецтехніка для херсонських рятувальників надійшла від міжнародної організації. Рятувальники отримали два нових екскаватори та автокран вантажністю 40 тонн.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ