Підтримати нас

Визначились переможці змагань з техніки пішохідного туризму

12 липня 2020 09:00
744
Поширити:

З 29 червня по 4 липня на території с. Приморське Круглоозерської сільської ради відбулися навчально-тренувальні збори з техніки пішохідного туризму для вихованців КЗ «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.

Вихованці гуртків «Пішохідний туризм», «Юні туристи-краєзнавці» та «Географічне краєзнавство» вдосконалили практичні навички з техніки пішохідного туризму та орієнтування, практично закріпили теоретичні знання, які гуртківці опановували під час онлайн-занять у період карантину, повідомляє Херсонська облрада.

Під час проведення зборів для вихованців гуртків були проведені різноманітні конкурси та змагання. Зокрема, у ході квесту «Природа – наш дім» учасники розв’язували цікаві туристсько-краєзнавчі завдання. Запально і весело пройшла естафета туристських навичок.

Особливо дітям запам’ятались змагання з техніки пішохідного туризму. Переможцями та призерами змагань стали Сергій  Пилипенко  (І місце), Вікторія Кульчицька  (ІІ місце) та Євгенія Рачинська  (ІІІ місце).

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів