Підтримати нас

Вилучена граната та конопля: кримінальна хроніка минулої доби

16 лютого 2019 07:29
198
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині. 

Упродовж 15 лютого до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 599 заяв і повідомлень, серед яких 126 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула,  2 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 139 адміністративних протоколів,  з них 4 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Нововоронцовському районі в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 48-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на гранату РГД-5 та 100 гр коноплі. Вилучене направлено на експертизу. За даним фактом проводиться перевірка.

В Скадовське відділення поліції надійшло повідомлення від 38-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа викрала гроші з її банківської картки у сумі  20000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новотроїцькому районі під час особистого огляду у 28-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили пакунок з речовиною рослинною походження, схожою на коноплю. Вилучене направлено на дослідження. За даним фактом проводиться перевірка.

 

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ