Підтримати нас

Викрадений гаманець та телефони: кримінальна хроніка Херсонщини

23 квітня 2019 04:00
224
Поширити:

У понеділок, 22 квітня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 515 заяв і повідомлень, серед яких 99 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої один чоловік був травмований. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 164 адміністративних протоколи, із них 11 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Херсонський відділ поліції звернулась 34-річна жителька Білозерського району. Вона розповіла, що 21 квітня в Херсоні в одному з приватних будинків малознайомий заявниці чоловік із застосуванням фізичної сили заволодів у неї мобільним телефоном. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Великолепетиського відділення поліції звернувся 20- річний мешканець смт Верхній Рогачик. Він розповів, що в студентському гуртожитку невідомий злодій із кімнати заявника викрав мобільний телефон "Prestigio". Проводиться перевірка.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції зателефонував 31-річний житель Таврійського мікрорайону. Чоловік розповів, що 20 квітня під час його відпочинку в одному з розважальних закладів по вул.Перекопській невідомий зловмисник здійснив у заявника крадіжку гаманця, в якому знаходилися 4000 гривень, водійське посвідчення та банківська картка. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ