Підтримати нас

Вифлеємський вогонь миру вже на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
17 грудня 2019 05:11
874
Поширити:

Вифлеємський вогонь миру сьогодні прибув на Херсонщину й вже запалав у місцян.

Пластуни привезли цей символ любові й добра громаді Херсона, а вже зовсім скоро поширюватимуть його у органи влади, лікарні, дитячі будинки. Зокрема, на день св.Миколая, ми з нашими Пластунами та референтом УПЮ Дар'я Уланова, повеземо Вифлеємський вогонь миру у храмі св.Миколая, у с. Сонячне де 19 грудня поширимо між вірянами. Так, до Різдва пластуни передаватимуть Вогонь всім Херсонцям, аби на Святвечір символ миру, запалав у наших домівках.

? Від сьогодні ми розпочинаємо естафету поширення Вогню в Херсонській області. Херсонська станиця Пласту дякує голові Херсонської ОДА Yuriy Husyev, обласному департаменту освіти та МАН Херсонської області за сприяння в організації поїздки.

P/S А ще, наші пластуни, пройшли урочисте іменування. Скаутські хустки їм пов'язав голова українського Пласту Станіслав Андрійчук, побажавши безліч пригод, веселих мандрівок та дружнього таборування. Ну і звісно про мандрівку Майданом незалежності та екскурсію до Києво-Печерської Лаври ніхто не забув.)   https://www.facebook.com/alexandr.tarasov.31/posts/2655977597818186?notif_id=1576498348088798&notif_t=feedback_reaction_generic_tagged&ref=notif 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ