Підтримати нас

Volkswagen Центр Херсон започаткував зелений парк у Чорнобаївці

14 листопада 2017 08:21
227
Поширити:

Кредо нашої компанії - не тільки якісні автомобілі та першокласний сервіс, а й підтримка сімейних цінностей.

Сучасні ритми життя роблять багатьох людей зайнятими, обмежуючи їх спілкування з родиною та навколишнім середовищем. Саме тому наш автоцентр вирішив з нагоди 235-ти річчя с. Чорнобаївки, започаткувати великий зелений парк, в якому зможуть проводити час мешканці. Volkswagen Центр Херсон подарував 235 дерев калини та ясеню, як символ квітучої України, одне дерево - символізує кожен рік.

Саженці дерев спеціально підібрані та вирощені у садовому розпліднику до цього свята.

Сьогодні спільними зусиллями працівники нашого центру та мешканці села Чорнобаївка посадили майбутній парк, який не тільки покращить навколишнє середовище, а й створить місце, де можна буде проводити час з усією родиною.

Навіть маленькі мешканці  селища не залишились осторонь та допомагали у посадці дерев.

Покладено новий початок для майбутньої історії. Сподіваємось, що парк започаткований нами, буде квітнути та збільшуватись з кожним роком. Volkswagen Центр Херсон з радістю підтримує та започатковує нові проекти, які пов’язані з навколишнім середовищем, родинними цінностями  та процвітанням нашої Херсонщини.» - наголосив генеральний директор холдингу «Автопланета » Дмитро Іванов.

Подяку за таку не байдужість висловив голова сільської ради Дудар І.М, та запропонував приходити та піклуватися про «нових підшефних».-  «Ми дуже вдячні керівництву холдингу за щорічну підтримку. Нам дуже приємна небайдужість та турбота місцевих депутатів та підприємців, які  приймають активну участь у розвитку та становленні нашого краю».

Кожен рік Volkswagen Центр Херсон робить значний внесок у розвиток та процвітання м. Херсона та прилеглої території.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ