Підтримати нас

Власник “Авто-Лайф” отримав нове покарання від суду: співпрацював з окупаційною владою

Автор статті
26 квітня 2024 10:57
206
Поширити:
Фото з пропагандистських каналів

Власник “Авто-Лайф” Олексій Грибко, яке займається пасажирськими перевезеннями на окупованих територіях Херсонської, Запорізької областей та у Криму, за співпрацю з окупаційною владою отримав новий вирок від суду. 

Про це повідомили в Центрі журналістських розслідувань.

Зазначається, що спочатку Грибко отримав умовний термін та у нього конфіскували майно. Це 2 квартири, 18 машин і автобусів і корпоративні права на ТОВ «Авто-Лайф» зі статутним внеском 1 мільйон гривень. 

Прокурор звернувся до суду з повторною скаргою. Грибку оголосили новий вирок 3 роки ув'язнення із конфіскацією майна та заборонена обіймати посади в органах влади й органах самоорганізації населення, а також займатися підприємницькою діяльністю у сфері надання послуг пасажирських перевезень наземним транспортом міжміського і приміського сполучення протягом 10 років.

  • Олексій Грибко уродженець Голої Пристані Скадовського району Херсонської області. 
  • За даними опендатабот, Олексій Грибко володіє ТОВ “Голопристанське автотранспортне підприємство” та “Авто-Лайф”.
  • Олексій Грибко незаконно зареєстрував ТОВ «Авто-Лайф» у російській юрисдикції за назвою ООО «Авто-Лайф». Він перевозив пасажирів з серпня по жовтень 2022 року за маршрутами Херсон – Запоріжжя до КПВВ «Василівка», Херсон – Керч, Гола Пристань – Кардашинка, Рибальче – Олешки, Гола Пристань – Буркути, Олешки – Залізний Порт, Гола Пристань – Нова Збур’ївка, Гола Пристань – Кохани.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ