Підтримати нас

Вкрадений телевізор та ноутбук: кримінальна хроніка минулої доби

30 червня 2018 06:52
222
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині. 

Упродовж 29 червня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 564 заяви і повідомлення, серед яких 94 заяви з ознаками кримінального правопорушення, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула, 2 особи травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 90 адміністративних протоколів, з них - 12 за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Білозерське відділення поліції надійшло повідомлення 21-річної місцевої жительки про те, що невідомі особи проникли до будинку, звідки скоїли крадіжку телевізору та ноутбуку. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення 36-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідомий проник до автомобілю «Газель», звідки викрав мобільний телефон «HUAWEI». За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 21-річної херсонки. Дівчина розповіла, що невідома особа, відкрито заволодів сумкою, в якій знаходились банківські картки та 500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів