Підтримати нас

Вкрадений паркан, мопед та продукти: кримінальна хроніка минулої доби

21 січня 2019 07:30
190
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині.

Упродовж 20 січня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 364 заяви і повідомлення, серед яких 46 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 3 особи травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 64 адміністративні протоколи,  з них 3 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Новотроїцьке відділення поліції надійшло повідомлення від 47-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в  його гараж, звідки викрала електроінструменти, тв тюнер та  продукти харчування. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківське відділення поліції надійшло повідомлення від 54-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що вночі невідомі викрали секцію металевого паркану біля її будинку.  За даним фактом проводиться перевірка.

В Білозерське відділення поліції надійшло повідомлення від 49-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа, шляхом вільного доступу з під'їзду будинку, незаконно заволоділа мопедом «Honda». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ