Підтримати нас

Вкрадений мотор та ювелірні вироби: кримінальна хроніка Херсонщини

29 квітня 2019 05:00
186
Поширити:

У неділю, 28 квітня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 617 заяв і повідомлень, серед яких 70 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровані 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких чотири людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 133 адміністративні протоколи, з них 3 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернувся 26-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що на вулиці двоє невідомих вихопили у нього з рук сумку, в якій знаходились планшет «Samsung» та документи.  За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Високопільського відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річної жительки району. Жінка розповіла, що невідомі проникли в її будинок, звідки здійснили крадіжку ювелірних виробів та грошей в сумі 1500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонував 60-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його гараж, звідки здійснили крадіжку мотору для човна «Karcher» та 6 спінінгів. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ