Підтримати нас

Вкрадений телефон, барсетка та скутер: як минула доба на Херсонщині

11 червня 2018 04:44
237
Поширити:

Кримінальна хроніка минулої доби. 

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 506 заяв і повідомлень, серед яких 81 заява з ознаками кримінального правопорушення. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 81 адміністративний протокол, з них 2 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 74-річний мешканець смт Новотроїцьке. Чоловік розповів, що ввечері в Херсоні, в мікрорайоні «Корабел», невідомий чоловік незаконно заволодів його барсеткою, в якій знаходились гроші в сумі 1700 гривень, два паспорти та дві банківські картки. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції зателефонував 26-річний житель с. Клини Олешківського району Чоловік розповів, що в Херсоні, в мікрорайоні «Таврійський», невідомий, із застосуванням фізичної сили, заволодів його мобільним телефоном. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції звернувся 46-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомий незаконно заволодів скутером заявника, який був припаркований біля під’їзду будинку власника.  За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів