Підтримати нас

Вкрадені телефони, гроші та мопед: кримінальна хроніка минулої доби

22 жовтня 2018 05:30
571
Поширити:

Як минула доба на Херсонщині.

Упродовж 21 жовтня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 442 заяви і повідомлення, серед яких 78 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 74 адміністративні протоколи, з них 1 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 25-річна херсонка. Дівчина розповіла, що невідомий заволодів її мобільним телефоном «Huawei P Smart». За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 17-річний мешканець обласного центру. Хлопець розповів, що вночі невідомий викрав з його будинку портативну колонку, мобільний телефон «Meizu» та зарядний пристрій до нього. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Білозерського відділення поліції звернулась 61-річна  місцева мешканка. Жінка розповіла, що невідомий незаконно заволодів мопедом «Honda Dio» синього кольору, який знаходився на подвір’ї її будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Бериславського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річного мешканця одного з селищ району. Чоловік розповів, що невідомий викрав з його будинку паспорт та гроші в сумі 2000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ