Підтримати нас

Вкрадена техніка та гроші: кримінальна хроніка Херсонщини

10 травня 2019 05:26
244
Поширити:

У четвер, 9 травня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 474 заяви і повідомлення, серед яких 72 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 122 адміністративних протоколів, з них 7 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції звернувся 45-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що з його автівки «Volkswagen Passat», яку він припаркував біля одного з торгових центрів, невідомі викрали ноутбук. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каланчацького відділення поліції зателефонував 30-річний житель району. Чоловік розповів, що вночі з огороду невідомі викрали поливні насоси. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Білозерського відділення поліції надійшло повідомлення від 34-річного мешканця району. Чоловік розповів, що невідомі проникли в будинок, звідки викрали 2600 гривень та смарт-годинник. За даним фактом проводиться перевірка.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ