Підтримати нас

Вісім спортсменок представлятимуть Україну на Вімблдоні-2024: серед них тенісистка з Нової Каховки

28 червня 2024 15:03
166
Поширити:
Фото із Getty Images

Вісім тенісисток з України зіграють в основній сітці Вімблдону-2024, який триватиме з 1 по 14 липня. Серед них на турнірі змагатиметься спортсменка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна.

Про це йдеться на сторінці Суспільне Спорт.

У матеріалі повідомили, що кількість спортсменок на Міжнародному турнірі – це новий національний рекорд. 7 тенісисток представляли Україну у 2008 році.

Зазначається, що заявлені напряму Еліна Світоліна, Марта Костюк, Даяна Ястремська, Леся Цуренко, Ангеліна Калініна, Катерина Байдль. Подолали кваліфікацію Юлія Стародубцева та Дарія Снігур.

  • Вімблдон – найстаріший двотижневий турнір великого тенісу, який відбувається щорічно в кінці червня – на початку липня. У ньому водночас розігруються звання чемпіонів у індивідуальному та парному розрядах серед чоловіків і жінок та міксті (чоловік і жінка в одній команді), а також проводяться змагання серед юніорів.
  • Тенісистка з України Ангеліна Калініна завершила виступи в основі турніру WTA 500 в Істборні (Велика Британія). У матчі другого раунду Калініна, яка подолала кваліфікацію, поступилася четвертій сіяній американці Медісон Кіз, яка є чинною чемпіонкою турніру.
  • 24 червня в основній сітці змагань WTA 500 в Істборні (Велика Британія) тенісистка Ангеліна Калініна перемогла спортсменку Сорану Кирстю з Румунії. Тенісистка Ангеліна Калініна перемогла американку Лорен Девіс у фіналі відбору на турнір WTA 500 в Істборні. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів