Підтримати нас

Викрадення жителів, обстріли та розкрадання майна – поліція фіксує нові злочини на Херсонщині

Vgoru
06 вересня 2022 09:05
652
Поширити:

За минулу добу поліція відкрила 20 кримінальних проваджень за фактами злочинів військових рф на окупованій частині Херсонської області.

Про це повідомляють на сторінці Поліції Херсонської області у Facebook.

“У трьох населених пунктах з амбулаторій озброєні військові рф викрали нові службові автомобілі для надання медичних послуг, залишивши місцевих жителів без карет «швидких» та можливості своєчасного надання медичної допомоги” — йдеться в повідомленні. 

Також унаслідок російських обстрілів у селищі Велика Олександрівка зруйновано будівлю оздоровчого дитячого закладу, що завдало збитків до 1 мільйона гривень. А в Генічеську окупанти викрали будівельну техніку з підприємства та в Архангельському залишили місцевих жителів без автомобілів «ЗАЗ-DAEWOO», «CITROEN» та мотоцикла. 

Поліція продовжує документувати наслідки російської агресії та закликає громадян повідомляти правоохоронні органи про факти злочинів окупантів. 

Нагадаємо, що жителі окупованих населених пунктів у Бериславському та Генічеському районах постійно надсилають повідомлення про численні мародерства з боку російських військових. Росіяни вивозять побутову техніку, речі та меблі на вантажних автомобілях.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів