Підтримати нас

"Військовий непотріб": херсонцям презентували книгу про війну

Автор статті
02 лютого 2020 05:00
733
Поширити:

У херсонському артклубі "MASSON" херсонці зустрілися з ветераном АТО, автором книги "Військовий непотріб" Василем Паламарчуком.

Ця книжка - про простих людей, яких ми можемо побачити в автобусі, які живуть поруч з нами. "Військовий непотріб", розказує Василь Паламарчук, писався важко. Над першими п’ятьдесятьма сторінками працював більше двох років, а останні 200 написав за десять днів.

"Це шість місяців служби. Про цей невеличкий проміжок. Все про те, як воно відбувалося, як починалося, про те, з якими труднощами зтикалися, як виходили з цього. Їх життєві ситуації, будні. Десь сумно. Книга написана з гумором".

Серед гостей презентації - головні герої книги Сергій Бугаєнко і Анатолій Широкопояс. 2014-го року хлопці з автором книги Василем служили в 28-ій окремій механізованій бригаді.

"Я цю книгу проковтнув за шість годин. Вася мені її подарував і підписав. Я приїхав додому і за шість годин її прочитав. Дуже сподобалось. Це ж про нас. Читається дуже легко", - ділиться враженнями Сергій Бугаєнко.

Анатолій Широкопояс додає:

"Книга дуже цікава. Цікава тим, що все прочиталося за шість годин, а насправді - півтори роки життя. Було сімно, смішно. Подаровану книгу дав іншим почитати. Всі вражені й сказали, що чекають продовження".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ