Підтримати нас

Вихованець Херсонської ДЮСШ виборов бронзу на чемпіонаті України з боксу

Vgoru
Автор статті
20 червня 2023 08:46
364
Поширити:

Вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» Ростислав Гриценко провів чотири бої та виборов БРОНЗОВУ медаль на чемпіонаті України з боксу, серед юнаків та дівчат 2009-2010 року народження. Змагання відбулися в Черкасах з 11 по 18 червня.

Про це повідомляє Херсонська МВА.

 У змаганнях узяли участь близько 450 спортсменів. 16 юнаків та 12 дівчат вибороли перемогу та можливість узяти участь у Чемпіонаті Європи, який відбудеться в місті Марібор (Словенія) у серпні цього року.

Нагадаємо, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи "Україна" Євангеліна Дуднік 3 червня здобула перемогу у Відкритому турнірі Вінницької області з Таїландського боксу Муей-Тай. Турнір був присвячений Дню захисту дітей.

Спортсменка з Бериславщини Ілона Прокопевнюк посіла перше місце в рейтинговому турнірі зі спортивної боротьби. Ілона виборола золото у вазі до 62 кілограм. Борчиня народилась у селищі Велика Олександрівка на Бериславщині. Вона є бронзовою призеркою чемпіонатів світу та Європи та триразовою призеркою чемпіонатів світу серед молоді.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ