Підтримати нас

Відкритий лист Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA до представників влади Херсонської області

08 вересня 2017 13:26
253
Поширити:

Шановний Vladislav Manger, Шановний Андрій Гордєєв, Шановні депутати обласної ради. Оргкомітет Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA схвильований ситуацією, яка склалася навколо будівлі колишнього кінотеатру "Ілюзіон" в Херсоні.

Це культове місце з багатою історією, яке зіграло важливу роль у творчому та соціальному розвитку багатьох херсонців. Серед них, зокрема, і Арт-директор нашого фестивалю й відомий у світі український режисер докуменального та ігрового кіно, номінант на премію Оскар від України Роман Бондарчук.

Просимо не допустити включення цього об’єкту, який знаходиться за адресою: м.Херсон,вул.Гімназична, 30А, до списків на відчуження комунальної власності чи зміни його
цільового призначення.

Також просимо запобігти закриттю громадсько-культурного центру Kherson Art Hub Ілюзіон, який зараз там працює та продовжує традиції просвітництва, розвитку культури в регіоні.

Щиро сподіваємося на вашу підтримку!

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів