Підтримати нас

«Відкриті діалоги»: як проголосувати за проєкти громадського бюджету. ФОТО

Автор статті
13 вересня 2019 06:00
1,009
Поширити:

Голосування за проєкти Громадського бюджету міста Херсона вийшло на фінальну стадію - проголосувати можна до 16 вересня включно.

5 вересня на бульварі Мирному та 12 вересня біля міської ради відбулася вулична акція «Відкриті діалоги». Херсонцям розповідали про громадський бюджет, як і де можна подивитися всі проєкти та проголосувати за ті, які сподобалися.

На сьогодні вже понад 6,5 тис. мешканців Херсона взяли участь у голосуванні.

Із 73-ох проєктів херсонці можуть обрати 3 малі (не більше 250 тис. грн.) і 3 великі (від 250 до 1,5 млн. грн.).

Проголосувати може кожен громадянин віком від 16 років, який зареєстрований або проживає у Херсоні, що підтверджується офіційними документами (довідкою про місце проживання, роботи, навчання або служби).

Проголосувати можна двома способами: у паперовій формі - у приміщенні ЦНАПу Херсонської міської ради (просп. Ушакова, 37) та на електронній платформі «Громадський проект Херсон».

Про те, як працює електронна платформа можна дізнатися за посиланням.

* Інформаційна та промоційна кампанії Громадський бюджет Херсон на 2019 рік проводяться громадською організацією «ІРЦ Правовий простір», громадською організацією «Глобальний погляд», благодійною організацією «Фонд милосердя та здоров’я» та Онлайн газетою «Вгору» за підтримки Херсонської Міської ради.

${gallery:ddbad76e6bac3fe03b67b04091ef60a1}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ