Підтримати нас

Відбулося засідання гуманітарної комісії Херсонської обласної ради

Vgoru
Автор статті
30 листопада 2023 18:00
327
Поширити:

Відбулося чергове засідання постійної комісії з питань розвитку людського капіталу, міжнаціональних відносин, науки, культури, фізичної культури й спорту, освіти й свободи слова та інтелектуальної власності Херсонської обласної ради за участі представників Херсонської ОДА.

Юрій Соболевський, перший заступник голови-керівника виконавчого апарату Херсонської облради, очільник обласної організації партії «Слуга Народу», закцентував на основному.

“Мав можливість приєднатися до онлайн-обговорення та особисто подякувати своїм колегам депутатам – членам комісії за роботу. Попри невдоволення окремих людей, Херсонська обласна рада працює і продовжує свою діяльність, спрямовану на розвиток Херсонщини навіть у такий складний для нашої області період”, – прокоментував Юрій Соболевський.

Рішення. які приймалися важливі для жителів лівобережної Херсонщини.

“Ми всі віримо, що прийде час, коли лівобережжя, як і правобережжя, стануть вільними!Депутати підтримали ряд важливих питань, спрямованих на задоволення потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану. Детальніше про ці рішення наразі не можна говорити, але всі вони для нашої перемоги. Також було підтримано осучаснення символіки Херсонської області – герба, прапора та гімну. Вони не змінювалися більш ніж 20 років, в той час, як соціально-економічне становище регіону модифікувалося, особливо під час військової агресії російської федерації”, – додав Юрій Соболевський

Попрацювали обранці й зі зверненням від депутатів Київської обласної ради.

“Колеги зі столиці просять підтримати їхній лист до Міністра освіти та науки України щодо недоцільності виокремлення фахових коледжів зі структури закладів вищої освіти та передачі їх до комунальної власності.Ми однозначно підтримуємо колег у важливості цього питання, але враховуючи, що більша частина області перебуває у тимчасовій окупації, обласна рада наразі не володіє інформацією щодо стану матеріально-технічної бази коледжів.Тому вирішено детальніше відпрацювати це питання з профільним управлінням Херсонської обласної державної адміністрації”, – зазначив очільник обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ