Підтримати нас

“Вгору” презентувало фільм “Хліб з мінного поля. Ризиковане землеробство під час війни” в рамках Donbas Media Forum 2024

23 жовтня 2024 11:50
117
Поширити:
Фото: Donbas Media Forum 2024

Щорічна конференція Donbas Media Forum 2024 відбулась у Києві 18 та 19 жовтня. У перший день заходу журналісти “Вгору” презентували свій фільм “Хліб з мінного поля. Ризиковане землеробство під час війни”.

Про це повідомила журналістка видання “Вгору” Єлизавета Жарких.

За її словами, наразі важливо показувати й говорити про Херсонщину й проблеми регіону, тому журналісти “Вгору” використовують всі можливості.

“Й одна з них (ред. з проблем) – це звичайно те, наскільки наша територія замінована російськими військовими. І ми маємо говорити про наших фермерів і про роботу саперів, й також про те, як оце впливає на забруднення нашої області”, – розповіла журналістка.

  • 9 серпня видання “Вгору” презентувало фільм “Хліб з мінного поля. Ризиковане землеробство під час війни” про те, як фермери з Херсонської області ведуть господарство на замінованих землях та як відбувається їх розмінування. Зйомки стрічки тривали упродовж кількох місяців весни та літа 2024 року. Фільм розповідає про розмінування саперами правобережжя Херсонщини та розповіді фермерів, землі яких заміновано.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів