Підтримати нас

Велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» завершиться на День Незалежності у Херсоні

21 серпня 2018 07:00
735
Поширити:

У суботу, 18 серпня, велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» дістався Генічеська.

Це вже четвертий велопробіг за участі незрячих та зрячих людей по Україні. Перший проводився у 2015 році та тривав 33 дні. То був велопробіг зі Львова до Києва та назад до Львова. Через міста Тернопіль, Рівне, Чернівці, Черкаси. Тоді проїхали 3000 км.

Кожного року маршрут змінюється. Другий велопробіг був зі Львова до Одеси, потім їхали з Івано-Франківська до Ужгорода. Цього року їдуть з Харкова до Херсона.

Велопробіг буде тривати 21 день. Планується проїхати понад 1100 км на велосипедах-тандемах. Учасники вирушили 5 серпня з міста Харкова і прибудуть у місто Херсон на День Незалежності - 24 серпня. Цього року максимальна кількість велосипедів-тандемів за всю історію проведення велопробігу, а саме 8 тандемів, на яких їдуть пілоти та штурмани.

Учасниками є жителі Львова, Одеси, Києва, Херсона, Сєверодонецька, колишнього Каменського, Дніпродзержинська. Тобто географія учасників – це вся Україна.

Щоб долучитися до акції, треба заповнити анкету на сторінці Facebook.

Мета акції - показати, що можливості людини необмежені, і кожен може займатися тим, чим він хоче займатися. Інвалідність не є вироком. Тобто якщо у людини є велике бажання, то можна займатися чим завгодно. Також метою є зламати стереотипи відносно людей з інвалідністю та навчити, що це такі ж люди, як й інші.

Наступного року планується ще провести таку акцію.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів