Підтримати нас

Вчора на Херсонщині двічі горіли приватні будинки

15 жовтня 2018 08:27
223
Поширити:

Загиблих та постраждалих немає.

Перший виклик стався 14 жовтня о 00:01 на номер Служби «101» у смт Нижні Сірогози. Зателефонував чоловік і повідомив, що в с. Нижні Торгаї по вул. Шевченка горить житловий будинок.

За вказаною адресою негайно вирушило пожежно-рятувальне відділення 16-ї ДПРЧ. На час прибуття будинок майже повністю був охоплений вогнем. Пожежу локалізовано о 01:05, а остаточно ліквідовано о 04:55. Площа пожежі склала 55 кв. м. Не допущено розповсюдження полум’я на господарчі споруди. Загиблих і травмованих немає.

Найімовірніше, що пожежа виникла через порушення правил експлуатації електрообігрівача.

У другому випадку, 14 жовтня о 14:04 на номер Служби «101» м. Каховка надійшло повідомлення про те, що в  с. Наталіївка по вул. Молодіжній горить приватний будинок.

За вказаною адресою вирушив черговий караул 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Також на місце події виїхала команда місцевої пожежної охорони с. Семенівка, яка знаходиться територіально значно ближче і першою прибула на пожежу. По прибуттю о 14:25 їм вдалося пожежу локалізувати, а о 14:30 ліквідувати. У даному випадку вогнем був охоплений навіс до будинку, тож його вдалося оперативно загасити на площі 9 кв. м.    

Причина пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів