Підтримати нас

Вбивство в Каховці: поліція проведе повторну судово-медичну експертизу

Автор статті
05 січня 2020 13:10
244
Поширити:

У справі щодо вбивства чоловіка у Каховці, під час якого імовірно був присутній поліцейський, проведуть повторну судово-медичну експертизу. До неї допустять представника потерпілих.

Про це повідомив hromadske начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області Микола Вербицький. 

«На сьогодні ми призначили низку експертиз. За домовленістю з представниками потерпілих, ми допускаємо до проведення комп’ютерно-технічних експертиз щодо мобільних телефонів, ноутбуків, вилучених комп’ютерів, домофонів поблизу місця події представника потерпілих, який стежитиме за проведення експертиз» — розповів він.

«Щодо експертизи трупа. Оскільки у потерпілих є питання і вони вимагають, щоб була проведена повторна судово-медична експертиза трупа, яка відповість на суперечливі запитання, зокрема, зі скількох видів зброї були вистріли, які конкретно були тілесні ушкодження, скільки їх було, чи характерні вони для бойової вогнепальної зброї, яку було вилучено. На всі ці питання дасть відповідь повторна експертиза, яку проведе завтра комісія у складі трьох людей. Туди також допустять представника потерпілих, який стежитиме за об’єктивністю проведення експертизи», — зазначив Вербицький.

Начальник слідчого управління поліції Херсонщини також сказав, що стосовно членів слідчо-оперативної групи Каховського відділення поліції проводять службову перевірку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ