Підтримати нас

В ЦНАПі на КПВВ «Каланчак» буде електронна черга

Автор статті
27 січня 2020 08:00
751
Поширити:

Незабаром мешканці Каланчацького району та жителі тимчасово окупованої території АР Крим зможуть отримати послуги в ЦНАПі на КПВВ «Каланчак», не витрачаючи свій час на черги.

Про це повідомляє Херсонська ОДА.

Сьогодні ЦНАП працює в тестовому режимі, але після визначення Кабміном балансоутримувача сервісної зони на КПВВ «Каланчак» громадяни зможуть отримати до 37 адміністративних послуг без черг та за встановленим графіком роботи ЦНАПу. Рішення Кабінету Міністрів очікується протягом двох тижнів.

Системи керування електронною чергою та програмно-технічний комплекс самообслуговування, що дозволить сплатити адміністративний збір за отримання послуги на місці, запроваджено в новозбудованому ЦНАПі.

Крім того, люди з вадами слуху зможуть самостійно отримати будь-яку послугу за допомогою додатка ConnectPRO, встановленого на окремих електронних планшетах. Завдяки застосуванню сучасних інформаційних систем комунікація відбуватиметься онлайн, за допомогою виклику перекладача жестової мови по відеозв’язку. Також спілкування можливе і шляхом звичайних текстових повідомлень.

Також додаток ConnectPRO запущено в ЦНАПах Новотроїцької селищної ради, Каховки та Нової Каховки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ