Підтримати нас

У трьох областях України, серед яких Херсонська, впроваджуватимуть цифрові проєкти

18 липня 2024 18:20
396
Поширити:
Фото: ХОВА

Міністерство цифрової трансформації, Фонд Східна Європа, Сумська, Хмельницька та Херсонська обласні військові адміністрації уклали Меморандум про співробітництво. Воно передбачає запровадження нових цифрових проєктів.

Про це йдеться на сторінці Міністерства цифрової трансформації України. 

Зазначається, що програма “Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади” передбачає проєкти, які підвищують ефективність роботи влади та покращують доступність послуг для людей. Серед них – мобільна валізка для центрів надання адміністративних послуг, школа громадського бюджету та чат-боти. 

У межах програми оберуть громади, у яких впроваджуватимуть цифрові проєкти. Подати заявку на участь зможе кожна громада регіону.

  • До програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" вже долучилися Волинська, Вінницька, Дніпропетровська, Луганська, Одеська та Чернігівська області. Вона допомагає розширити базову інфраструктурну, оновити або відбудувати ЦНАПи. Також розширює перелік та якість надання актуальних послуг.
  • Центр надання адміністративних послуг Новокаховської міської ради консультує місцевих жителів громади в Одесі.
  • У Центрах надання адміністративних послуг в Станіславській, Дар'ївській, Нововоронцовській громадах запрацювало “єдине вікно” для військовослужбовців, де обслуговуватимуть учасників бойових дій та членів їхніх родин.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів