Підтримати нас

У перший день літа в Новій Каховці відкриються дитячі садки

Автор статті
25 травня 2020 02:00
688
Поширити:

На засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 22 травня в Новій Каховці, серед інших питань з пом’якшення карантину у відповідності до Постанови Кабміну від 20 травня №392, розглядалася можливість відкриття дитячих садочків.

Про це повідомляє Online НК.  

Начальник відділу освіти Лілія Микитенко повідомила, що в них уже було проведено попереднє опитування батьків щодо потреби місць у групах садочків. Вона визначена у 674 дитини, що відповідає кількості у 47 груп.

З 20 дитячих садочків, що діють на території Новокаховській ОТГ, планується до відкриття 12. Поряд з питаннями забезпечення дитячих закладів дезінфікуючими засобами, є кадрові проблеми. Вони пов’язані з віком переважної частини медсестер та керівників садочків, які підпадають під обмеження 60+ щодо залучення до роботи в період карантину.

Крім того, на понеділок, 25 травня, призначено інструктивне заняття з вихователями, медсестрами, допоміжним персоналом щодо роботи з дітьми в період карантину.

На підставі всього вищенаведеного комісія прийняла рішення з понеділка відновити внутрішню роботу дитячих садочків, а з 1 червня відновити прийом дітей.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ