Підтримати нас

В Олешківському районі гасили пожежу

05 червня 2017 04:35
185
Поширити:

4 червня о 02:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Соборній в селі Великі Копані Олешківського району. До місця надзвичайної події відразу було направлено чергове відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю розвідкою було встановлено, що горять три вантажні автомобілі: 2 марки DAF та IVECO й допоміжна споруда. Вогнеборці відразу приступили до гасіння пожежі, а враховуючи об’єми горіння, за місцем виклику було направлено черговий караул 10-ї ДПРЧ по охороні Дніпровського району м.Херсона та команду місцевої пожежної охорони села Брилівки Олешківського району.

Загальними зусиллями пожежу локалізували о 04:00 і практично ліквідували. Триває проливка місця горіння. Загалом на ліквідації пожежі було задіяно 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Також на місці події працювала група Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС області. Серед потерпілих один водій, який отримав опіки рук і ніг, але від госпіталізації відмовився. Причина загоряння з’ясовується відповідними органами.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ