Підтримати нас

В Олешах рятувальники загасили пожежу у приватному будинку

10 лютого 2019 09:29
223
Поширити:

У неділю, 10 лютого, о 00:34 до Служби порятунку 101 по охороні Олешківського району надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку у пров. Озерному в Олешках.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

На гасіння пожежі було направлено два відділення 21-ї пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце виклику рятувальники побачили, що вогонь охопив вже значну частину будинку та дах. Господаря будинку вже було направлено до Олешківської центральної районної лікарні з отруєнням продуктами горіння.

За словами сусіда, який був в гостях у власника помешкання, пожежа почалася коли вони вже заснули. Господар прокинувся першим, розбудив гостя, а сам почав рятувати господарчі речі доки йому не стало погано. З будинку його вивели люди, які й викликали швидку допомогу та рятувальників.

Пожежу було ліквідовано о 05:15 год. Гасіння вогню ускладнювалось сильним задимленням кімнат та їх захаращеністю різними речами (одежа, матраци, старі телевізори, тощо). Площа пожежі склала близько 90 кв.м. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення. Матеріальні збитки встановлюються.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів